Please register or login. There are 0 registered and 1548 anonymous users currently online. Current bandwidth usage: 326.30 kbit/s December 11 - 02:49am EST 
Hardware Analysis
      
Forums Product Prices
  Contents 
 
 

  Latest Topics 
 

More >>
 

    
 
 

  You Are Here: 
 
/ Forums / Windows 7 /
 

  Slow Boot After Clone By Win Image Backup 
 
 Author 
 Date Written 
 Tools 
ngo maichi Jun 10, 2016, 04:43am EDT Reply - Quote - Report Abuse
Private Message - Add to Buddy List

Edited: Jun 14, 2016, 03:37am EDT

Replies: 0 - Views: 1211
I have 2 identical hp5700 sff desktops, intel duo 1.8g, 32bit, 4g ram. I decided I could clone the 160g WD drive of desktop A, which works fine, and install the clone to 320g WD in desktop B, since they are identical units. I used win image backup. After completion, desktop B boots to a screen with a spinning circle and the message "please wait", which lasts 2 minutes, and then it moves to the logon screen. Logon is fast enough to desktop and the computer performs normally after this. Desktop A boots fine without the 2 minute delay. I inserted repair disk, which said there were MBR errors which it fixed, but this didn't change the delay. I ran error check/ repair from c drive>properties>tools with no change. I would love to have help fixing this.
-----------------------------------------------------------------------
Tags: http://cargamesdownload.info/bike-racing-games-free-download | http://www.splaygame.net/board-games-free-online | http://www.splaygame.net/racing-games-free-online



Write a Reply >>


 

    
 
 

  Topic Tools 
 
RSS UpdatesRSS Updates
 

  Related Articles 
 
 

  Newsletter 
 
A weekly newsletter featuring an editorial and a roundup of the latest articles, news and other interesting topics.

Please enter your email address below and click Subscribe.