Please register or login. There are 0 registered and 1378 anonymous users currently online. Current bandwidth usage: 326.30 kbit/s December 11 - 04:39am EST 
Hardware Analysis
      
Forums Product Prices
  Contents 
 
 

  Latest Topics 
 

More >>
 

    
 
 

  You Are Here: 
 
/ Forums / Engineering /
 

  Xp Slow start Not mup.sys 
 
 Author 
 Date Written 
 Tools 
Jim Hennessey Jan 14, 2006, 05:20pm EST Reply - Quote - Report Abuse
Private Message - Add to Buddy List Replies: 2 - Views: 8778
Xp Slow start Not mup.sys
ntbootlog shows driver delays and it makes numurous attempts
Have followed all advice in forum to no avail
Any help would be much appreciated.

ntboolog - edited due to very long size -

Did not load driver \SystemRoot\System32\Drivers\NDProxy.SYS
Did not load driver \SystemRoot\System32\Drivers\lbrtfdc.SYS
Did not load driver \SystemRoot\System32\Drivers\Sfloppy.SYS
Did not load driver \SystemRoot\System32\Drivers\i2omgmt.SYS
Did not load driver \SystemRoot\System32\Drivers\Changer.SYS
Did not load driver \SystemRoot\System32\Drivers\Cdaudio.SYS
Did not load driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\kbdhid.sys
Did not load driver \SystemRoot\System32\DRIVERS\processr.sys
Did not load driver \SystemRoot\System32\Drivers\PCIDump.SYS
Did not load driver \SystemRoot\System32\DRIVERS\rdbss.sys
Did not load driver \SystemRoot\System32\DRIVERS\mrxsmb.sys
Did not load driver \SystemRoot\System32\DRIVERS\ipnat.sys

Did not load driver \SystemRoot\System32\Drivers\NDProxy.SYS
Did not load driver \SystemRoot\System32\Drivers\lbrtfdc.SYS
Did not load driver \SystemRoot\System32\Drivers\Sfloppy.SYS
Did not load driver \SystemRoot\System32\Drivers\i2omgmt.SYS
Did not load driver \SystemRoot\System32\Drivers\Changer.SYS
Did not load driver \SystemRoot\System32\Drivers\Cdaudio.SYS
Did not load driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\kbdhid.sys
Did not load driver \SystemRoot\System32\DRIVERS\processr.sys
Did not load driver \SystemRoot\System32\Drivers\PCIDump.SYS
Did not load driver \SystemRoot\System32\DRIVERS\rdbss.sys
Did not load driver \SystemRoot\System32\DRIVERS\mrxsmb.sys
Did not load driver \SystemRoot\System32\DRIVERS\ipnat.sys

Did not load driver \SystemRoot\System32\Drivers\NDProxy.SYS
Did not load driver \SystemRoot\System32\Drivers\lbrtfdc.SYS
Did not load driver \SystemRoot\System32\Drivers\Sfloppy.SYS
Did not load driver \SystemRoot\System32\Drivers\i2omgmt.SYS
Did not load driver \SystemRoot\System32\Drivers\Changer.SYS
Did not load driver \SystemRoot\System32\Drivers\Cdaudio.SYS
Did not load driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\kbdhid.sys
Did not load driver \SystemRoot\System32\DRIVERS\processr.sys
Did not load driver \SystemRoot\System32\Drivers\PCIDump.SYS
Did not load driver \SystemRoot\System32\DRIVERS\rdbss.sys
Did not load driver \SystemRoot\System32\DRIVERS\mrxsmb.sys
Did not load driver \SystemRoot\System32\DRIVERS\ipnat.sys
Did not load driver \??\C:\WINDOWS\system32\drivers\PciBus.sys
Did not load driver \??\C:\WINDOWS\system32\drivers\PciBus.sys
Did not load driver \??\C:\WINDOWS\system32\drivers\PciBus.sys
Did not load driver \??\C:\WINDOWS\system32\drivers\PciBus.sys
Did not load driver \??\C:\WINDOWS\system32\drivers\PciBus.sys
Did not load driver \??\C:\WINDOWS\system32\drivers\PciBus.sys
Did not load driver \??\C:\WINDOWS\system32\drivers\PciBus.sys
Did not load driver \??\C:\WINDOWS\system32\drivers\PciBus.sys
Did not load driver \??\C:\WINDOWS\system32\drivers\PciBus.sys
Did not load driver \??\C:\WINDOWS\system32\drivers\PciBus.sys
Did not load driver \??\C:\WINDOWS\system32\drivers\PciBus.sys
Did not load driver \??\C:\WINDOWS\system32\drivers\PciBus.sys
Did not load driver \??\C:\WINDOWS\system32\drivers\PciBus.sys
Did not load driver \??\C:\WINDOWS\system32\drivers\PciBus.sys
Did not load driver \??\C:\WINDOWS\system32\drivers\PciBus.sys

And repeats another three times intil finishing with - - -

Did not load driver \SystemRoot\System32\DRIVERS\rdbss.sys
Did not load driver \SystemRoot\System32\DRIVERS\mrxsmb.sys
Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\ParVdm.SYS
Loaded driver \??\C:\WINDOWS\System32\Drivers\avgtdi.sys
Loaded driver \SystemRoot\System32\DRIVERS\srv.sys
Did not load driver \SystemRoot\System32\DRIVERS\ipnat.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\wdmaud.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\sysaudio.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\splitter.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\aec.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\swmidi.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\DMusic.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\kmixer.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\drmkaud.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\kmixer.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\kmixer.sys


Want to enjoy fewer advertisements and more features? Click here to become a Hardware Analysis registered user.
Dennis Moy Jul 26, 2009, 12:28pm EDT Reply - Quote - Report Abuse
Private Message - Add to Buddy List  
>> Re: Xp Slow start Not mup.sys
I am having the almost exact same problem you are.
If you find out any answers, will you please let me know.

Thanks,
d.moy@cox.net

Joshua Marius, LeThe Jul 26, 2009, 07:37pm EDT Reply - Quote - Report Abuse
Private Message - Add to Buddy List  
>> Re: Xp Slow start Not mup.sys

What steps have you taken so far?

Joshua Marius
http://www.letheonline.net
-----------------------------
Windows 7 Ultimate x64 SP1
Intel Core i5-2500K
ASUS P8Z68-V LX
Intel SSDSC2CW180A3 180 GB
RAID 1: Seagate ST3750528AS 750 GB
CORSAIR Vengeance 8 GB DDR3 1600
eVGA GeForce 8800 GTS

Write a Reply >>


 

    
 
 

  Topic Tools 
 
RSS UpdatesRSS Updates
 

  Related Articles 
 
 

  Newsletter 
 
A weekly newsletter featuring an editorial and a roundup of the latest articles, news and other interesting topics.

Please enter your email address below and click Subscribe.