Please register or login. There are 0 registered and 654 anonymous users currently online. Current bandwidth usage: 326.30 kbit/s October 19 - 08:58pm EDT 
Hardware Analysis
      
Forums Product Prices
  Contents 
 
 

  Latest Topics 
 

More >>
 

    
 
 

  You Are Here: 
 
/ Forums / Windows Vista /
 

  Anyone using WD 10k rpm raptors in RAID with Vista? 
 
 Author 
 Date Written 
 Tools 
3-Oh-Beast Nov 04, 2007, 11:15pm EST Reply - Quote - Report Abuse
Private Message - Add to Buddy List

Edited: Nov 05, 2007, 12:09am EST

Replies: 5 - Views: 889
Any issues?

I'm gonna be doing Asus P5N32-E sli + 2 WD 10k rpm raptors in RAID0 + Vista when everything gets here tomorrow. Just wondering if anyone's had any experience with the setup and encountered any problems installing, etc.


:: P5N32-E sli + Q6600 @ 3ghz
:: 4GBs Corsair XMS2 DDR2 800
:: EVGA 8800GTX
:: 2 WD Raptors 10,000rpm 74gb RAID0
:: Gateway 24" FHD2400 LCD
Want to enjoy fewer advertisements and more features? Click here to become a Hardware Analysis registered user.
FordGT90Concept Nov 05, 2007, 12:21am EST Reply - Quote - Report Abuse
Private Message - Add to Buddy List  
>> Re: Anyone using WD 10k rpm raptors in RAID with Vista?
Just make sure you have SATARAID drivers for the chipset controlling the RAID array. You may not need them but good to have just in case.

________________________
If I remember what I forgot, I have not forgotten it.
CrAsHnBuRnXp Nov 05, 2007, 01:00am EST Reply - Quote - Report Abuse
Private Message - Add to Buddy List  
>> Re: Anyone using WD 10k rpm raptors in RAID with Vista?
FordGT90Concept said:
Just make sure you have SATARAID drivers for the chipset controlling the RAID array. You may not need them but good to have just in case.

I had to.

Its easiest to put it on a flash drive.

http://csd.dficlub.org/forum/showthread.php?t=1829

Use that website to help you. You dont have an NF4 board, but the principal is the same.

3-Oh-Beast Nov 05, 2007, 01:59am EST Reply - Quote - Report Abuse
Private Message - Add to Buddy List  
>> Re: Anyone using WD 10k rpm raptors in RAID with Vista?
CrAsHnBuRnXp said:
FordGT90Concept said:
Just make sure you have SATARAID drivers for the chipset controlling the RAID array. You may not need them but good to have just in case.

I had to.

Its easiest to put it on a flash drive.

http://csd.dficlub.org/forum/showthread.php?t=1829

Use that website to help you. You dont have an NF4 board, but the principal is the same.



Where can I get the drivers for my board?

:: P5N32-E sli + Q6600 @ 3ghz
:: 4GBs Corsair XMS2 DDR2 800
:: EVGA 8800GTX
:: 2 WD Raptors 10,000rpm 74gb RAID0
:: Gateway 24" FHD2400 LCD
CrAsHnBuRnXp Nov 05, 2007, 03:18am EST Reply - Quote - Report Abuse
Private Message - Add to Buddy List  
>> Re: Anyone using WD 10k rpm raptors in RAID with Vista?
On nVIDIA's website.

Here it is for Vista 32-bit: http://www.nvidia.com/object/winvista_32_15.08.html

Here it is for Vista 64-bit: http://www.nvidia.com/object/winvista_64_15.08.html

Not sure which Vista you are using so I provided both. Make sure you install the correct one for the Vista type you intend to use!

Just follow the instructions in that link I gave you earlier on how to extract them and what not.

<a class= Dec 03, 2007, 03:07am EST Reply - Quote - Report Abuse
Private Message - Add to Buddy List  
>> Re: Anyone using WD 10k rpm raptors in RAID with Vista?
I've been running my 4 raptors in RAID0 forever on vista. NO problems at all, it even detects your raid controller for you (assuming you're using nvidia and not sil)

_______________________________________________________
3930K @ 5.00Ghz | GA-X79-UD3P | 16Gb DDR3 | GTX770 | W7 x64

Write a Reply >>


 

    
 
 

  Topic Tools 
 
RSS UpdatesRSS Updates
 

  Related Articles 
 
 

  Newsletter 
 
A weekly newsletter featuring an editorial and a roundup of the latest articles, news and other interesting topics.

Please enter your email address below and click Subscribe.