Please register or login. There are 0 registered and 418145 anonymous users currently online. Current bandwidth usage: 326.30 kbit/s May 21 - 11:40pm EDT 
Hardware Analysis
      
Forums Product Prices
  Contents 
 
 

  Latest Topics 
 

More >>
 

    
 
 

  You Are Here: 
 
/ Forums / HWA Community /
 

  Problem with Toshiba Satellite L15 - S104 start up! Do somebody knows how to solve? 
 
 Author 
 Date Written 
 Tools 
Al Krikscikas Feb 09, 2008, 07:49am EST Reply - Quote - Report Abuse
Private Message - Add to Buddy List Replies: 3 - Views: 3926
The laptop is two years old and work properly since a few weeks agou I can't turn it on. The charge yelow light started blinking. I replace the battery and start compiuter normaly. Now there are no blinking, charger light turns into green but compiuter doesn't starts anymore. The green start light turns on for a couple of seconds but thats it - no sounds working fan, HD, nothing! There are some methods to figure out whats happens? Is the mobo died? Thanks.


Want to enjoy fewer advertisements and more features? Click here to become a Hardware Analysis registered user.
mothow Feb 09, 2008, 10:09am EST Reply - Quote - Report Abuse
Private Message - Add to Buddy List  
>> Re: Problem with Toshiba Satellite L15 - S104 start up! Do somebody knows how to solve?
Hmm have you called tech support?

ASRock Z97 Extreme 4 / i7 4790K / Corsair H80i / 4x4GB Crucial Ballistix Smart Tracer DDR3 1600 / 1TB Western Digital Caviar Black / 240GB Mushkin Chronos Deluxe SSD / 2x Evga GTX 670 FTW 2GB in SLI / Sound Blaster Recon3D Fatal1ty / Corsair HX1000w
mothow Feb 09, 2008, 10:09am EST Reply - Quote - Report Abuse
Private Message - Add to Buddy List

Edited: Feb 09, 2008, 10:09am EST

 
>> Re: Problem with Toshiba Satellite L15 - S104 start up! Do somebody knows how to solve?
oops double post sorry

ASRock Z97 Extreme 4 / i7 4790K / Corsair H80i / 4x4GB Crucial Ballistix Smart Tracer DDR3 1600 / 1TB Western Digital Caviar Black / 240GB Mushkin Chronos Deluxe SSD / 2x Evga GTX 670 FTW 2GB in SLI / Sound Blaster Recon3D Fatal1ty / Corsair HX1000w
Al Krikscikas Feb 10, 2008, 12:49am EST Reply - Quote - Report Abuse
Private Message - Add to Buddy List  
>> Re: Problem with Toshiba Satellite L15 - S104 start up! Do somebody knows how to solve?
It's realy strange, but my compiuter is working again! I didn't call tech suport(I never did!) just dissembled my loptop apart, washed mobo using rubber alcohol, brush, and skrew up all pieces back! (Did twice because forgot to conect the speaker's plug!)Tpfu, tpfu, tpfu....


Write a Reply >>


 

    
 
 

  Topic Tools 
 
RSS UpdatesRSS Updates
 

  Related Articles 
 
 

  Newsletter 
 
A weekly newsletter featuring an editorial and a roundup of the latest articles, news and other interesting topics.

Please enter your email address below and click Subscribe.