Please register or login. There are 0 registered and 692 anonymous users currently online. Current bandwidth usage: 326.30 kbit/s March 01 - 11:53am EST 
Hardware Analysis
      
Forums Product Prices
  Contents 
 
 

  Latest Topics 
 

More >>
 

    
 
 

  You Are Here: 
 
/ Forums / Memory /
 

  Build Problems 
 
 Author 
 Date Written 
 Tools 
mark t Apr 14, 2009, 08:36pm EDT Report Abuse
BUILD SPECS:
ECS A780GM-A V 1.1 Motherboards
AMD Phenom 9500 2.2GHZ AM2+
OCZ Modxstream 600w PS
seagate barricuda 500gb sata drive
OCZ Nvidia SLI ready PC2 6400 RAM (2x2GB)
Samsung DVD-R

Not Much after that.

Anyways, I turn the power on. And nothing happens. HDD starts spinning and nothing from the DVD Drive. Case Fans on as well and nothing shows up on screen.

I had a ASUS M3N78 mobo in the case earlier and had the esxact same problem.

Could this be a ram issue?


Want to enjoy fewer advertisements and more features? Click here to become a Hardware Analysis registered user.
Meats_Of_Evil Apr 15, 2009, 12:21am EDT Report Abuse
>> Re: Build Problems
If you say the DVD drive didn't turn on and you tried it with the other motherboard then I suspect a PSU problem. But make sure everything is connected correctly, everything from the Case's power cables to the VGA cord.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Everything I write is Sarcasm.


 

    
 
 

  Topic Tools 
 
RSS UpdatesRSS Updates
 

  Related Articles 
 
 

  Newsletter 
 
A weekly newsletter featuring an editorial and a roundup of the latest articles, news and other interesting topics.

Please enter your email address below and click Subscribe.