Please register or login. There are 1 registered and 1222 anonymous users currently online. Current bandwidth usage: 326.30 kbit/s December 13 - 03:28pm EST 
Hardware Analysis
      
Forums Product Prices
  Contents 
 
 

  Latest Topics 
 

More >>
 

    
 
 

  You Are Here: 
 
/ Forums / Problem Products /
 

  Card Reader Problem 
 
 Author 
 Date Written 
 Tools 
Graham Strong Oct 28, 2014, 02:49pm EDT Reply - Quote - Report Abuse
Private Message - Add to Buddy List Replies: 0 - Views: 1901
A friend has a problem with his card reader in it does not recognise any cards, yet the USB socket works ok.

I changed the card reader for a second hand one I had spare and also a brand new one, all have the same problem. The card readers work ok on my machine.

On the MB are three header sets of pins and tried all three, but still have the problem.

NOW, here's the strange thing: If I try to format the SD card W7 says it's in use (why?) but format anyway. I say ok and it formats. I can rename the card name and copy files - no problem - BUT as soon as the computer is rebooted the original problem comes back.

There are no drivers missing in the hardware list. tried uninstalling and reboot but no change.

Any ideas guys? It's completely baffled me!



Write a Reply >>


 

    
 
 

  Topic Tools 
 
RSS UpdatesRSS Updates
 

  Related Articles 
 
 

  Newsletter 
 
A weekly newsletter featuring an editorial and a roundup of the latest articles, news and other interesting topics.

Please enter your email address below and click Subscribe.