Please register or login. There are 0 registered and 742 anonymous users currently online. Current bandwidth usage: 326.30 kbit/s June 14 - 09:55am EDT 
Hardware Analysis
      
Forums Product Prices
  Contents 
 
 

  Latest Topics 
 

More >>
 

    
 
 

  You Are Here: 
 
/ Forums / Elitegroup K7S5A Motherboard
 

  K7S5A Dead Board??? 
 
 Author 
 Date Written 
 Tools 
Tony Miller Mar 29, 2002, 10:43am EST Report Abuse
I just bought a ECS K7S5A Motherboard which I installed in an ANTEC Full size ATX 300Watt Tower.Logitec Keyboard & mouse ,Savage S4 32MB video card,Compaq 15" Monitor ,256Mb PC133 Sdram by Visiontek,Western Digital 18.6 GIG HD,1.44 Floppy,Mitsumi 52X Cdrom,AMD Duron 1.2 Processor with ANTEC Heatsink & Cooling Fan, The Antec case also has 2 cooling fans.It's a pretty basic system BUT..........
Here are my problems....
1.When powering on the system I get NO BEEPS at all.
2.No Video at All It doesnt even wake the monitor.
3.The Harddrive and Floppy drive lights stay lit never going off.
4.I have to press and hold the power button to turn off the system.

I have yet to do one thing with this new system?? Is my processor to big Im not sure this motherboard supports AMD DURON 1.2GB Processor??If not what would be the results?? HELP ME PLEASE Thanks


Want to enjoy fewer advertisements and more features? Click here to become a Hardware Analysis registered user.
Robert Hamme Apr 02, 2002, 02:46am EST Report Abuse
>> Re: K7S5A Dead Board???
Hi Tony,
I have absolutly the same problem, only difference is in my configuration ECS K7S5A, 1GH Duron, Ge Force 400 64 MB, 128 MB DDRAM .., if you will have any informations, where should be a problem please let me know, many thanks,
Robert

Tony Miller Apr 03, 2002, 07:44pm EST Report Abuse
>> Re: K7S5A Dead Board???
I found my video card to be defective.I tried in 3 separate PC's all had the same results.I installed a PCI Video card and my system fired right up beautifully.SO now I've bought a Savage 2000 64MB video card but it wont let me change video settings says a problem with adapter,so I may go back to the PCI Video card as that ran flawlessly??Go figure.Id really like a better card

Tony Miller Apr 04, 2002, 12:45pm EST Report Abuse
>> Re: K7S5A Dead Board???
Ive seemed to putr an end to my problems all by the manner in which these device drivers are loaded.I loaded them all Video and LAN thru control panel-systems and installed the drivers thru the hardwares properties.



 

    
 
 

  Topic Tools 
 
RSS UpdatesRSS Updates
 

  Related Articles 
 
 

  Newsletter 
 
A weekly newsletter featuring an editorial and a roundup of the latest articles, news and other interesting topics.

Please enter your email address below and click Subscribe.